Стоковые, дисконтные и outlet магазины Добавить магазин

Главная >> Зарубежные стоки >> Брендовий одяг із США

Брендовий одяг із США

Цена оптом: 6 – 100 usd штука
Американська компанія Import & Export World Corporation пропонує чоловічий, жіночий а також молодіжний одяг для юнаків та дівчат дрібним та великим оптом (category Stock and Customer Returns) тільки найвідоміших американських брендів з магазинів М*cy's та Вlo*mingdales.

Наша компанія працює на основі прямих контрактів з вищезгаданими корпораціями по програмі "liquidation". Ми отримуємо товар за найнижчими існуючими цінами в США і є в змозі забезпечити Вас товаром в необхідній кількості та за найрізноманітнішим якісними і ціновими критеріями.

По Вашому бажанню вишлемо "manifests" (детальну інформацію по кожній окремій одиниці товару) на цікавлячі Вас лоти. Забеспечуємо доставку товару в порти Гдиня (Польща ) та Одеса (Україна ) а також відправляємо дрібнооптові партії на адресу покупця. Import & Export World Corporation шукає дрібно та великооптових покупців та запрошує до співпраці компанії та приватних осіб в якості агентів в усіх регіонах.

Контакты магазина (адрес, телефон, е-мейл):
1 781 318 3653
Boston, USA
Skype: oleg.djus - 15:00-17:00
E-mail imexwc@gmail.com


нет ни одного адреса




Ольга / 24 Mar / 2019 / 15:03
Добрий день. Надішліть умови співпраці з дрібного опту.
Нікіта / 04 Dec / 2011 / 18:12
Я для доставки зі Штатів користуюся www.Viaddress.com уже декілька місяців і цілком задоволена. Я купую на Amazon.com та Ebay.com і не маю проблем, ціни за доставку на Viaddress.com дуже низькі.